Alle zwaarden op voorraad
Gratis verzending vanaf €275,00
Klanten beoordelen ons met 9/10 score
Klantenservice 24/7

Privacy Policy

Privacy Statement Zwaardenshop.com

 

Zwaardenshop.com respecteert de privacy van de bezoekers van onze site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Door middel van

deze Privacy Statement wil Zwaardenshop.com duidelijkheid geven in hetgeen wij met uw gegevens doen.

In deze webshop gebruiken wij functionele, tracking cookies en analytics cookies in verband met

Google analytics en adwords remarketing.

Daarnaast vragen wij u relevante en noodzakelijke informatie. Bijvoorbeeld bij het plaatsen van een

bestelling, om met u te kunnen corresponderen, uw aanvraag voor additionele informatie te

verwerken of u een offerte te kunnen aanbieden. Op deze wijze ontvangt Zwaardenshop.com uw

persoonsgegevens, bijvoorbeeld naam, adres, telefoonnummer en/of e-mail adres.

De informatie die Zwaardenshop.com op deze wijze ontvangt wordt gebruikt om aan uw verzoek te

kunnen voldoen. Bezoekers die dit aangeven op ons contact of offerte formulier kunnen een e-mail

ontvangen van ons, telefonisch benaderd worden of op andere wijze informatie ontvangen.

  • Zwaardenshop.com en Lightspeed zijn verantwoordelijk voor de bescherming van uw persoonsgegevens.
  • Uw gegevens worden minimaal vijf jaar en maximaal tien jaar bewaard.
  • Uw gegevens worden bewaard in verband met administratie en correspondentiedoeleinden.
  • Uw persoonsgegevens worden enkel door Zwaardenshop.com en Lightspeed bewaard en waar nodig gebruikt en niet doorgegeven aan derden.
  • Uiteraard heeft u de mogelijkheid uw gegevens in te zien, te wijzigen of te laten verwijderen of onze

werking ervan te beperken. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, kunt u ons hiervan

per email op de hoogte stellen. Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij zo snel mogelijk voldoen

aan uw verzoek tot inzage en gewenste correctie of verwijdering van persoonlijke gegevens uit onze

database.

  • U als klant heeft altijd de mogelijkheid om een eventuele klacht kenbaar te maken bij de Autoriteit

Persoonsgegevens.

  • U bent in het geval van een bestelling in de webshop van Zwaardenshop.com verplicht om

persoonsgegevens te verstrekken zodat de producten naar u kunnen worden verzonden. Het niet

verstrekken van uw gegevens leidt tot het niet kunnen leveren van de door u bestelde producten.

 

Voor statistische doeleinden worden bezoekersgegevens van onze webshop bijgehouden. Informatie

zoals bezoekfrequentie en de gemiddelde tijd van een sessie wordt gebruikt voor intern beleid en

voor verbetering van de webhop. Deze informatie is niet te herleiden tot een individuele bezoeker.

Wij hebben een privacy verwerkersverklaring van Google, Webwinkel Keurmerk klantbeoordelingen

En Lightspeed, zodat uw gegevens niet kunnen worden gebruikt.

Klanten die zich uitschrijven voor onze nieuwsbrief worden ook verwijderd uit de nieuwsbrief

aanmeld database.

 

Deze webshop kan hyperlinks naar andere websites bevatten. Deze websites worden wel getoetst op

betrouwbaarheid, maar Zwaardenshop.com kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud en privacy aspecten van deze websites. Dit Privacy Statement heeft slechts betrekking op de webshops

van Zwaardenshop.com

 

© Zwaardenshop.com

Gratis verzending vanaf

€275,00

Retourrecht

14 dagen

Klanttevredenheid

Meer dan 6500 tevreden zwaarden klanten gingen u voor

Soorten zwaarden

Van Samurai zwaarden tot middeleeuwse zwaarden, ZwaardenShop heeft ze allemaal

 

 

wurde erfolgreich in den Warenkorb gelegt.

Nicht auf Lager

Die gewünschte Anzahl für "" ist momentan nicht verfügbar